menü

9/04/2016

Az erő legyen velem!

Ha kreatívkodni jut is valamicske időm, arra már nem marad egy percnyi sem, hogy meg is írjam. Most alszik a gyerek, úgy gépelek, mint a villám, füstöl a billentyűzet, hogy be tudjam fejezni :D

Mindenhol, de tényleg mindenhol Star Warsos mindent lehet kapni. Vásárolom is nagyüzemben Misinek a jobbnál jobb és sokszor haszontalanabbnál haszontalanabb ereklyéket, de hát mit ér egy rajongó, gyűjtemény nélkül?!
Vettem neki száz darab papírzsebkendőt. Amire ő közölte, hogy csak nem gondolom, hogy ő ebbe belefújja az orrát! Elrakjuk! Oké. Aztán születésnapjára, kapott a nővérétől, még két csomagot, így már volt 300 db Star Warsos papírzsebkendőnk. Persze, mind a kamrában, elrakva. Azt mondta, csináljak majd belőlük valamit, hogy megmaradjon. Hát jó. Gondolkodtam, gondolkodtam, majd egyszer csak jött az ötlet. Legyen belőle doboz.

A Z-dekorban vettem hullámkarton, gyártottam belőle egy dobozt, tetővel. Ezután, beborítottam sima fénymásoló papírral, mert a zsepi fehér, a hullámkarton barnasága nagyon átütött volna. És kezdődhetett a dekupázsolás. A doboz aljára felragasztottam a klónokkal tarkított zsepit, a tetját pedig fekete papírral béleltem.

Misi el volt ájulva. Rendelt is még egy párat :)