menü

3/24/2016

Ábel doboz


Még terhes voltam, amikor tudtam, hogy mindent elfogok rakni, ami a fiamtól származik, a kórházi karszalagjától kezdve, a tejfogaiig.

Ki is néztem a Brendon oldalán egy pont erre a célra alkalmas dobozkát. Rekeszes, fiókos, képet lehet bele tenni, kéz lenyomatot ráapplikálni, mindent tud. Annyi pénzért is. Mindegy, nem sajnáltam...volna. Ha Misi áment mond a dologra, azt mondta, hogy csinálok szebben cipős dobozból. Cöhh... Először is, újra szerelmes lettem belé, a nekem szavazott bizalom miatt, másodszor pedig 'megőrült ez az ember???' Persze persze, elég jó a fantáziám és meg is valósítom a dolgokat majdnem pontosan úgy, ahogy elképzelem őket, de azért ennyire nem vagyok jó, illetve itt lesz egy csecsemő is, mikor lesz nekem erre időm, én megrendelem. Aztán csak elmaradt, addig addig, amíg mégis úgy döntöttem, neki futok én ennek a cipős doboz projektnek.

Ábellel elmentünk a Kreatív boltba és vettünk egy csomó színes, mintás papírt, meg szalagot, meg ragasztható mütyőröket és pont jó, hogy rendeltem nem rég egy cipőt ( :D ), volt egy tök jó, még új, hibátlan dobozom is. Íme.
In progress...