menü

11/13/2015

Hat hónapja józanMindig is imádtam a vicces pólókat, hát még a vicces terhes pólókat. Azt terveztem, hogy ha várandós leszek, akkor egy vagont gyártok belőle magamnak, de aztán annyi pepecs van vele - amit amúgy kifejezettem érvezek -, hogy az egyre növekvő Bogyópocak már kissé gátol az órákon keresztüli görnyedéstől.

Még Tami szülinapjára csináltam neki is egyet, azt magyar felirattal. Sajnos a fotó nem túl jó. Felirat: Igen, terhes vagyok, nem, nem ikrek, igen, kisfiú, nem, nem foghatod meg a hasam.Magamnak hagytam az angol szöveget :) Ezt az egyet elkészítettem a saját szekrényembe, aztán ki tudja, lehet lesz még pár...

Eredetileg fehér pólóra akartam, fekete festékkel, de a fekete textilfesték nagy hiány a kreatív boltban, így inverz lett. A szöveget, a szokásos módon, kinyomtattam, kivágtam, majd ezúttal felragasztottam a pólóra kétoldalú ragasztóval, hogy biztosan ne mozduljon el. Szivacs ecsettel kitöltöttem a sablont, vártam egy kicsit, és még egy réteget felvittem, hogy igazán fehér legyen a színe. Nem szedtem le rögtön a sablont, elkerülve az elkenődést, vártam, amíg egy kicsit megszárad és csak azután távolítottam el a papírt.


Meg kell mondjam, nagyon tetszik! :)