menü

8/31/2015

Lakodalom van a mi utcánkban... Final EP 'Köszönetnyilvánítás'Szeretnénk mindenkinek nagyon megköszönni, aki segített tető alá hozni ezt az esküvőt!

Külön köszönet a barátainknak, hogy ekkora királyok! Amit az este műveltek, az példaértékű, mindent kézben tartottak, irányítottak! Mindenkinek ilyen barátokat kívánok!! És persze, ilyen családot, akik az egész szervezés alatt jöttek-mentek, tároltak, nyugtatták az idegbajt és végig támogattak minket! 

Emíliának, hogy nem csak, mint esküvőszervező állt mellettünk végig! Mindent elintézett, megszervezett és akkor is szeretett, amikor menyaszörny lettem!

Esküvő Ország
Szőke Emília


Orsinak, a gyönyörű virág dekorációkat! És, hogy a bevonulás előtt még virágot applikált a hajamba az elveszett helyett! 

Oroya Virágkötészet


Hubynak és Natinak a profi fotókat, az utómunkát és természetesen a barátságot!

NNFoto Photography


Vikinek és Rolandnak, a fáradhatatlan igyekezetért, amit a táncoktatásunkba fektettek. És hogy az utolsó pillanatban is tartották bennünk a lelket!

Viktória Táncoktatás


Krisztinek és Szabolcsnak, hogy egész este tökéletes talpalávalót biztosítottak. Széles repertoárjuknak köszönhetően a hangulat még hajnalban is a tetőfokon izzott.

Rouge tánczenekar
Papp Krisztina és Szendrő Szabolcs


Csomor Zsuzsinak, a szép és meghitt szertartásért. És amiért elintézte, hogy minket is ő adjon össze Lajos és Dóri után – jó sztori lesz a gyerekeinknek!

Pécs Megyei Jogú Város Anyakönyvi Hivatal


Évinek, az álomtortát!

Märcz Éva
Jókai Cukrászda


A Pezsgőház teljes csapatának, akik mindenben a segítségünkre voltak, semmi nem jelentett akadályt és az egész lakodalmat egy bökkenő vagy fennakadás nélkül lebonyolították!

Faragó István és Wittner Júlia


A szépítő team

Nikinek, a gyönyörű hajakat!
Zsanettnak, a tartós és sírásálló sminkeket!
Kittinek, a körmeimet, amik mindent túléltek az este!

Orchidea Szépségszalon

Andinak, hogy teljesen szőrtelen voltam!

Yara Day Spa 


Zsuzsinak a csodaszép pin-up ruhámat és az abszolút pin-up menyecskeruhámat! 
Marcsinak Misi James Bond öltönyét!

Borbély Zsuzsi, Ochidea Ruhaszalon


Beának a lányokra tervezett koszorús ruhákat!

Markovics Bea


Szuperek voltatok! <3