menü

8/17/2015

Lakodalom van a mi utcánkban... EP08 'Ajándékok'


A köszönő ajándékok

Készültünk kis aprósággal mindenkinek, köszönetképpen, hogy részt vett az esküvőnkön. Kis papír szatyrokat vettem a kreatív boltban, hozzá egy csomag esküvői hangulatú szalvétát, amiket rádekupázsoltam a papír szatyrokra. Ebbe került egy kis szappan, amibe rózsaszínagyagot és egy részükbe marokkói rózsát is tettem, illetve nyomdával belenyomtam a nevünket és a dátumot, ezt tőlem. Misitől pedig a házi chili paprikájából készült házi szósz. Az üvegeket egyedi matricával láttuk el. „Köszönjük, hogy megfűszerezted az estének!”

E mellé minden távozó vendégnek küldtünk egy kis útravalót. A Metroban vettünk nagyon aranyos madárkás elviteles dobozokat, illetve rózsaszín műanyag villákat. Minden dobozra ragasztottunk két darab villát. Éjfél után Dórival és Szandival minden dobozba csomagoltunk szelet tortát vagy muffinkát.

Szülőköszöntő

Nem a szertartás alatt mondtunk köszönetet a szüleinknek. Ennek két oka volt. Az egyik, hogy úgy gondoltuk, a szertartás rólunk szól, a másik pedig, hogy saját szöveggel készültünk és nem virággal, hanem tujával. A köszöntőt az egyik vőfélyünk, Lajos celebrálta. Minden szülőnk egy-egy tuját kapott ajándékba, rajta egy kis kártyával „Láthatjátok, hogyan nő a szerelmünk!” Egyedül a nagymamám kapott virágot, mert ő nem tudja a tuját hova elültetni.

A köszöntő szövege pedig ez volt: 
„Kedves Szüleink, Nagyszüleink!

Köszönjük Nektek, hogy támogattatok minket a mai napon és azt a rengeteg segítséget, amit az elmúlt hónapokban, években kaptunk Tőletek. Köszönjük a lehetőséget, hogy immáron saját családot alapítottunk.

A tuja örökzöld. Jelképezze örök szeretetünket és tiszteletünket egymás iránt. Ha olyan szeretettel és odafigyeléssel gondozzátok majd, ahogy mi a kapcsolatunkat, láthatjátok, hogyan nő napról napra a szerelmünk.”És még egyszer! Nagyon köszönjük, hogy ez a nap, a mi napunk, létrejöhetett! <3


Koszorúsok

A koszorúsokat is egyedi, saját készítésű ajándékkal kértük fel. Én a lányoknak vettem egy kis dobozt, ezt utazós témájú szalvétával borítottam, egy mosogatószivacsot ültettem a közepébe, vágtam bele egy lukat, arany papírral eltakartam, amin ez a szöveg állt: „Szeretném, ha elkísérnél erre a nagy utazásra!” A dobozba pedig egy gyűrű került, amit szintén én csináltam. Nagy, giccses gyűrű! Ezt a lányok az esküvőn is viselték!
A fiúkat Misi stílszerűen whiskyvel és szivarral kérte fel a feladatra!Tanúk


Mivel végül a tanú mindkettőnknél a nővérünk volt, a lap, amivel felkértük őket, erre épített. A neten találtam és nagyon megtetszett, persze az angol nyelvű volt, szóval egy kis szerkesztés és kész is voltam!