menü

7/01/2015

Lakodalom van a mi utcánkban... EP04 'A koszorúslány ruhák'Olyan ruhát szerettem volna a csajoknak, amit máskor is, máshová is fel tudnak majd venni. Anyu barátnője, Bea varrta őket. A fejemben megszülettek a tervek, ismerve a lányok stílusát, ezen Bea még kicsit finomított és el is indult a munka. Az alapanyag egy aranyszínű lycra volt, a kiegészítő díszítő elemek pedig feketék lettek. Cipőt és kiegészítőt a lányok feketetét viseltek. Ami még egyezett, hogy mind a három ruha térdig ért.


Dóri alap ruhája az arany anyagból egy ujjatlan ruha lett, kerek nyakkivágással, majd erre varrt Bea fekete csipkéből egy felső részt, ami mell alatt lett hozzáillesztve az arany ruhához és hosszú ujja lett.

Szandi alap ruhája hasonló volt, kicsit mélyebb kivágással. Nála is a fekete csipkeként jelent meg, de az ő ruhája szegélyként kapta meg az alján és deréknál, plusz a csipkére arany dísz kövek kerültek. Fekete boleró volt a vállán.

Tami alap ruhájának a szabása más volt, Kázmér miatt, aki a pocakból kísérte végig az eseményeket. Hátul testhez lett igazítva, elöl pedig kényelmesen elfért a kis pocaklakó. A felső része mélyen dekoltált. Ez a ruha organzából kapott fekete kiegészítést egy övvel, illetve egy boleróval.
Ami még közös volt, a gyűrű, amivel felkértem őket!

Markovics Bea

varrónő