menü

6/07/2015

Lakodalom van a mi utcánkban... EP01 'Elökészületek'

Kezdjünk akkor bele ebbe is! Rengeteg mesélni valóm van! :)
Misi nagy kérdése után, amire egy nagy igen volt a válasz, igencsak felgyorsultak az események. Lévén, hogy nem akartunk nyári esküvőt. Leültünk Emíliával megbeszélni, hogy mit szeretnénk, és ő kisvártatva küldte is az ajánlatokat. A zenekart a demo anyaguk alapján azonnal kiválasztottuk. Szertartás helyszínének a Zsolnay Negyedet elutasítottuk, a másik ötlet a Dóm Kőtár volt, amit nem ismertünk, viszont mikor megnéztük, azonnal beleszerettünk. Étterem ügyben is előbb terepszemlére mentünk. A Pezsgőházban ebédeltünk egyik nap és miután mindennel meg voltunk elégedve – kiszolgálás, étel – és maga a hely is tetszett, le is foglaltuk.

A ruha. Mivel modellként volt tapasztalatom esküvői- és báli ruhák tekintetében, azt biztosan tudtam, hogy milyen ruhát nem szeretnék. Misi még tavaly januárban elrángatott az esküvő kiállításra a Tudásközpontba. Ma már tudom, hogy miért kellett elmennünk. Ahogy sétálgattam, egyszer csak megláttam egy standot, ahol a ruhák annyira mások voltak, annyira szépek. Rögtön odamentem és a tervezővel tudtam beszélni, aki elsőre nagyon szimpatikus volt és arra a néhány kérdésemre, amit feltettem neki, mind úgy válaszolt, hogy meg lehet csinálni, amit csak szeretnék.

Cipőkkel sem volt baj. Szépen lassan összeállt a lista.

A virág-dekor is formálódott, alakult. Tudtam, hogy a dekorációt én fogom csinálni. Persze praktikus oka is volt – annyi egyedi ötletet szedtünk össze, hogy ezeket megcsináltatni valakivel egy vagyon lett volna -, de a nagyon fontos érv persze az, hogy imádok babrálni. Hónapok óta bújtam már a pinterest-et és egy halom ötlet kavargott a fejemben. Minden képről tetszett valami. Ezt hoztam össze egy egésszé és a végeredmény még sokkal szebb lett, mint, ahogyan azt a fejemben elképzeltem. Rengeteg munka, rengeteg szabás-varrás-vágás-ragsztás, de visszagondolva, minden percet megért.

Akkor lássuk….